خانه    نقشه سایت    تلفن 021-26701198     تماس با ما info@karafarinenab.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 4.17 (6 رأی)

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 


میزان درآمد در شرکت های بازاریابی شبکه ای

احتمالاً اولین سؤالی که توسط افراد جذب شده در بازاریابی شبکه ای مطرح می شود این است که چه مقدار درآمد می توانم داشته باشم ؟ پاسخی که به شما داده می شود بسیار بالاتر از میزان واقعی است که در این حرفه به دست می آید. اگر جوابی که به شما داده می شود

درآمد میلیونی برای یک هفته است، حتما مسیر خود را از آن شرکت تغییر دهید، زیرا این یک ادعای واهی است و به قصد فریب شما مطرح می شود. اما اگر درآمد پیشنهاد شده کمتر از میلیون بود می توانید به فعالیت در این حرفه فکر کرده و برنامه ریزی کنید.
در شروع کارتان لازم است این نکته را به ذهنتان بسپارید که بازاریابی شبکه ای فقط به عنوان شغل دوم اکثر افراد باشد و نباید درآمد کلان را برای اکثر مشارکت کنندگان درآن توقع داشت. در این حرفه تنها ده درصد توزیع کنندگان تمام وقت هستند و نود درصد آنان به صورت پاره وقت مشغول به کار هستند. قصد ما از بیان این مطلب این نیست که بگوییم پتانسیل بالای درآمدی دراین حرفه وجود ندارد؛ ممکن است ادعای درآمدهای میلیونی در ماه که توسط لیدر ها در آموزش تازه واردان مطرح می شود، صحیح باشد اما این درآمد نتیجه کار سخت و تلاش مستمر و استعداد برخی از افراد و سرمایه گذاری زمانی چندین ساله بدست آمده است. بازاریابی شبکه ای هیچ تفاوتی با مشاغل دیگر ندارد و برای پیشرفت در آن باید مرحله به مرحله و طی یک دوره زمانی پیش رفت و کار سخت واستعداد نیز از ملزومات پیشرفت در آن به حساب می آید.
همانطور که می دانیم ادعای درآمد واهی داشتن برخلاف دستورالعمل های مصوب بازاریابی شبکه ای می باشد و یکی از مصادیق آموزش های شرکت های هرمی است. در این زمینه در کشور های مختلف محدودیت های زیادی را در مورد ادعاهای درآمدی برای شرکت ها وضع کرده اند و شرکت ها را از ارائه هرگونه طرح درآمدی که بر مبنای مفروضات احتمالی است، منع کرده اند. همچنین آن ها را مسئول ادعاهای درآمدی مطرح شده توسط توزیع کنندگانش می داند.
این موضوع یک موضوع نظارتی است که درآن ازشرکت ها توقع دارند فعالیت توزیع کنندگان را کنترل کنند؛ علی رغم اینکه آن ها پیمانکاران مستقل هستند. اگر توزیع کنندگان ادعاهای درآمدی نادرستی داشته باشند بر طبق این قوانین شرکت ها مسئول شناخته شده و تحت پیگرد قرار خواهند گرفت.
برای مثال در ایالت کالیفرنیا، هربالایف را در رابطه با ادعاهای درآمدی نادرست مطرح شده توسط توزیع کنندگانش تحت پیگرد قانونی قرار داده بود. در قوانین مصوب این ایالت با هرگونه ادعای درآمد خلاف واقع مخافت شده است، همچنین القاء این موضوع به توزیع کنندگان جذب که جذب سایر توزیع کنندگان به این حرفه به آسانی صورت می گیرد تایید نشده است. توجه ویژه ای دراین ایالت به درآمدهای مطرح شده توسط توزیع کنندگان شده است وتایید شده که به جای مطرح کردن درآمد ناخالص، درآمد خالص با کسر هزینه هایی همانند هزینه های خرید موجودی، تخفیفات یا کمیسیون های پرداخت شده به واسطه توزیع کننده به توزیع کنندگان دیگر و مواردی از این قبیل باید مطرح شود.
در مثال دیگر در اتهامی که بر علیه شرکت ام وی مطرح شد، از موارد اتهامی درآمدهای غیر واقعی مطرح شده توسط توزیع کنندگان این شرکت بود. در حکم صادر شده شرکت را ملزم کردند که درآمد ناخالص و درصد توزیع کنندگان فعال در برابر غیر فعالش را منعکس کند و این مسئله را نیز آشکار کنند که فقط پنج نفر از هر هزار نفر توانسته اند به سطح مطلوب عملکرد مطرح شده توسط شرکت دست پیدا کنند.
به طور کلی در اکثر کشور ها و قوانین مصوب آن ها به شرکت ها و توزیع کنندگان آن ها اجازه داده نشده است که ادعای درآمدی بر خلاف درآمد به دست آمده توسط افراد در جذب اعضای جدید مطرح شود. شرکت ها موظف هستند ارائه منصفانه از درآمد واقعی توزیع کنندگان داشته باشند و ادعای غیر واقعی تحت پیگرد قرار خواهد گرفت.


منبع: سایت ایران هشدار

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 / 1000 محدودیت حروف
متن شما باید کمتر از 1000 حرف باشد
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

ورود کاربران

خبرنامه پیامکی




گالری تصاویر

با ما در ارتباط باشید