خانه    نقشه سایت    تلفن 021-26701198     تماس با ما info@karafarinenab.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 0.00 (0 رأی)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

بزرگترین رویداد فناوری کشوربا حضور برترین شرکت های دانش بنیان کشور ۱۹ الی ۲۲ مهر  ۱۳۹۷ در محل دائمی نمایشگاه‌های تخصصی شهرداری تهران (بوستان گفتگو) برگزار می‌شود.


به گزارش کارآفرین ناب، دومین نمایشگاه شرکتهای دانش بنیان، خلاق و فناور کشور در تاریخ ۱۹-۲۲ مهرماه ۱۳۹۷ برگزار خواهد شد.
در این نمایشگاه از میان بیش از ۳۷۰۰ شرکت دانش بنیان و خلاق، حدود ۳۰۰ شرکت برتر انتخاب خواهند شد. این شرکت ها گلچینی از بهترین شرکت های دانش بنیان و خلاق کشور بوده و نماد واقعی سطح علم و فناوری کشور می باشند. تنوع شرکت کنندگان و ابعاد برگزاری، اين نمايشگاه را به نمايشگاه منحصر به فردي در کشور تبديل کرده است.
ویژگی منحصر به فرد این نمایشگاه این است که تنها شرکتهای دانش بنیان و خلاق امکان حضور در آن را دارا می باشند. لذا در این نمایشگاه کلیه شرکت های حاضر تولید کننده کالاهای داخلی می باشند و همگی تولیدکننده محصولات High tech (دانش بنیان) هستند. علاوه بر این، این نمایشگاه تنها نمایشگاهی در کشور است که در آن شرکت های وارد کننده امکان حضور نخواهند داشت. به همین جهت اين نمايشگاه بیانگر توانمندي‌های واقعی فناورانه جمهوری اسلامی ایران مي باشد.
همچنین این نمایشگاه با رویکردی بین المللی برگزار خواهد شد و هیات های تجاری و اقتصادی از کشورهای مختلف جهان از نمایشگاه بازدید به عمل خواهند آورد. بدین منظور هماهنگی های اولیه جهت بازدید هیات هایی از کشورهای روسیه، چین، اتریش، پرتغال، هند و بلاروس از نمایشگاه انجام شده است.


موضوعات نمایشگاه
در اين نمايشگاه شرکتهای دانش بنيان در کلیه موضوعات فناورانه امکان حضور خواهند داشت. دسته بندی های موضوعی نمایشگاه شامل برق؛ الکترونيک؛ مخابرات و ارتباطات؛ فناوری اطلاعات؛ اینترنت اشیاء؛ هوش مصنوعی؛ کلان داده؛ تجهيزات پزشکی؛ کنترل، اتوماسيون صنعتي و ابزار دقيق؛ رباتيک؛ شهر هوشمند و حمل و نقل هوشمند؛ کشاورزی، شیلات، باغداری و دامداری؛ نفت، گاز و پتروشیمی؛ تجهیزات آزمایشگاهی؛ تجهیزات ساخت و تولید؛ مواد پیشرفته؛ داروهای پیشرفته؛ فناوری های فرهنگی؛ بیوتکنولوژی و … می باشد.
در این نمايشگاه شرایط حضور مجموعه ای از شرکتهای خدمات فناوری جهت خدمات دهی به شرکتهای دانش بنيان فراهم شده است. از این جمله می توان به شرکتهای بازاريابی و تجاري سازی، شرکتهای سرمايه گذاری، شرکتهای مديريت صادرات، صندوقهای ارائه دهنده ی تسهيلات و ضمانت فناوری اشاره کرد.

زمان و مکان برگزاری نمایشگاه
این نمایشگاه در محل دائمی نمایشگاههای تخصصی شهرداری تهران (بوستان گفتگو) در تاریخ ۱۹-۲۲ مهر ماه ۱۳۹۷ برگزار خواهد شد.

زمان اتمام مهلت ثبت
حداکثر مهلت ثبت نام برای شرکتها تا انتهای شهریور ماه ۱۳۹۷ می باشد.

حامیان نمایشگاه
نهادهای مختلفی از نمایشگاه حمایت به عمل آورده اند. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از جمله حامیان نمایشگاه است. همچنین وزارتخانه های ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ نیرو؛ بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ صنعت، معدن و تجارت نیز از دیگر حامیان نمایشگاه هستند. شهرداری تهران، پژوهشگاه نیرو، پژوهشگاه ارتباطلات و فناوری اطلاعات و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی نیز در زمره حامیان نمایشگاه قرار دارد. همچنین پیرو حمایت ویژه ستاد فناوری اطلاعات، ارتباطات و فضای مجازی و ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امکان حضور شرکت های خلاق و فناور نیز فراهم شده است.
لازم به ذکر است این نمایشگاه مورد بازدید ویژه دستگاه های مختلف کشور از جمله مسئولان عالی حوزه علم و فناوری و تعدادی از وزرای دولتی قرار خواهد گرفت. همچنین بخش های مختلف دفاعی کشور نیز از زمره بازدیدکنندگان نمایشگاه خواهند بود.

اهداف برگزاری نمايشگاه
شورای سياستگذاری نمايشگاه اهداف متعددی را از برگزاري نمايشگاه مدنظر داشته است که در ادامه به اين اهداف اشاره خواهد شد.

۱) بازارسازی و ارتقای حجم فروش شرکت های دانش بنيان
مهمترين هدف از برگزاری نمايشگاه، کمک به توسعه بازار و افزایش حجم فروش شرکت های دانش بنيان کشور مي باشد. همچنین از طريق این نمايشگاه امکان ديده شدن شرکت های نوپا و شرکت های مستقر در شهرستان ها نیز فراهم شده است. بدین ترتیب این شرکت ها شانس بيشتری براي فروش محصولات، خدمات و فناوری های خود خواهند داشت.

۲) افزايش سهم اقتصاد دانش بنيان در کل اقتصاد کشور
اقتصاد دانش بنيان ناظر به کسب درآمد از فعاليت های دانش محور در کشور مي باشد. معيار سنجش و ارزيابی توسعه اقتصاد دانش بنيان، ارتقای حجم فروش کالاهای دانش بنيان در کشور می باشد که اين نمايشگاه مشخصا اين هدف را مد نظر قرار داده است.

۳) کمک به توسعه اقتصاد مقاومتی در کشور
اقتصاد مقاومتی مدنظر مسئولان عالي کشور، ناظر به مقاوم سازی اقتصاد کشور در برابر تکانه های اقتصادی و کاهش وابستگی به خارج از کشور می باشد. نمايشگاه شرکت های دانش بنيان با توسعه سهم بازار شرکت‌های داخلی در قیاس با سهم بازار شرکت های خارجی در همين راستا گام بر داشته است.

۴) شبکه سازی و هم افزائي شرکتهاي دانش بنيان
يکي از بهترين راهکارها در جهت کاهش هزينه های شرکت های دانش بنيان، شبکه سازی اين شرکت ها و استفاده از توانمندی ها و قابليت های متقابل آن ها می باشد. اين نمايشگاه بستری خودجوش برای تحقق اين امر برای شرکت های دانش بنيان کشور فراهم آورده است. در واقع شرکت هايی که در زنجيره تامين يک کالای خاص فعاليت مي نمايند مي توانند از بستر نمايشگاه، با توانمندی‌های سايرين آشنا شده و با همکاری با يکديگر کالای نهايی مد نظر بازار را توليد نمايند.

۵) نمايش توانمندی های واقعی کشور
نمايشگاه شرکت های دانش بنيان، نمايشگاهی برای ارائه دستاوردهای واقعی و با فناوری بالا از محصولات دانش بنيان کشور مي باشد. اين نمايشگاه بیانگر تحقق ناممکن هايی است که بدست محققين و شرکت های توانمند داخلی ممکن گرديده است. همچنين بازديدکنندگان این نمايشگاه با توان واقعی کشور به صورت واقع بينانه اي آشنا مي شوند و مسئولين کشور نیز مي توانند برای رفع کمبودهای کشور برنامه ریزی نمايند.

۶) ارتقای صادرات دانش بنیان
شکل گیری اقتصاد دانش بنیان بدون نگاه صادرات محور و حضور در زنجیره ی جهانی تولیدات میسر نیست. در همین راستا از هیئت‌های متعدد تجاری خارجی برای حضور در نمایشگاه دعوت شده است.

منبع: daneshbonyanexpo.isnet.ir

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 / 1000 محدودیت حروف
متن شما باید کمتر از 1000 حرف باشد
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

ورود کاربران

خبرنامه پیامکی




گالری تصاویر

با ما در ارتباط باشید