خانه    نقشه سایت    تلفن 021-26701198     تماس با ما info@karafarinenab.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 0.00 (0 رأی)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

فرآیند احداث «کارخانه نوآوری»، مرکز نوآوری و شتاب دهنده بخش خصوصی اردبیل آغاز شد.

به گزارش کارآفرین ناب به نقل از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اردبیل، استان شمال غربی کشور امروز یک گام دیگر به سوی کارآفرینی و نوآوری گام برداشت.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و اکبر بهنام‌جو استاندار اردبیل تفاهم نامه‌ای را به امضا رساندند که بر مبنای آن، «کارخانه نوآوری اردبیل» در محل پیشین کارخانه چرم مغان ایجاد و به مرکزی برای استفاده کسب و کار‌های نوپا (استارتاپ ها) و شرکت‌های دانش‌بنیان بدل می‌شود.
با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، استانداری اردبیل و سرمایه گذاران بخش خصوصی، از امروز به طور رسمی پیگیری‌ها برای شکل گیری «کارخانه نوآوری»، مرکز نوآوری و شتابدهنده بخش خصوصی اردبیل آغاز شد.
ستاری، با بیان این‌که زیست بوم کارآفرینی و نوآوری در استان‌ها امروز با حمایت و همراهی جانانه بخش خصوصی، رونق گرفته است، گفت: خوشبختانه اهمیت و جایگاه اقتصاد دانش‌بنیان و کسب و کار‌های نوپا (استارتاپ‌ها) در کشور جا افتاده و به یک دغدغه بدل شده است. بخش خصوصی، از توسعه زیست بوم کارآفرینی و نوآوری، جانانه حمایت می‌کند. زمان و سرمایه‌ای که بخش خصوصی برای توسعه کسب و کار‌های دانش بنیان و نوپا صرف می‌کند، ارزشمند است و مسؤولیت ما را برای حمایت زیرساختی و حاکمیتی، از فعالان این زیست بوم سنگین‌تر می‌کند.
معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری، ایجاد کارخانه‌های نوآوری، شتابدهنده‌ها و مراکز نوآوری به کمک سرمایه گذار بخش خصوصی را نشانی برجسته از تحول نگرش و فرهنگ جامعه نسبت به اقتصاد و سرمایه‌های ارزنده انسانی خود دانست و گفت: این که سرمایه گذار و کارخانه‌دار بخش خصوصی، از ملک و سرمایه خود برای به راه انداختن کسب و کار‌های دانش بنیان و نوپا هزینه می‌کند، از تحول نگرش و فرهنگ جامعه نسبت به ارزنده‌ترین سرمایه هایش یعنی جوان خلاق و دانش آموخته حکایت دارد.
به بیان رییس ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان، جامعه دریافته است که سرمایه گذاری روی ایده‌های خلاقانه و بلندپروازانه این جوانان، از یک سو اشتغال آنان و از سوی دیگر پیشرفت و خلق ارزش افزوده برای سرمایه گذار و جامعه را به ارمغان می‌آورد، تعاملی که نتیجه آن سود بردن تمامی طرف‌های تعامل خواهد بود.
ستاری، پیشگام شدن استاندار و فعالان بخش خصوصی اردبیل برای این تفاهم مشترک همکاری در ترویج فرهنگ اقتصاد دانش بنیان استان یک گام اثربخش ارزیابی کرد و گفت: این که استاندار در موضوع حمایت از زیست بوم کارآفرینی و نوآوری پیشگام شود، گامی ارزشمند است و تمامی استان‌ها باید از بازگشت و ماندگار شدن یک استعداد برتر و نخبه به استان، بیش از کشف یک معدن خوشحال شوند، زیرا ارزش افزوده و تحولی که سرمایه انسانی به همراه می‌آورد، ماندگار و رو به افزایش است. با حمایت نرم افزاری و سخت افزاری همه بخش‌ها از جمله استانداری و بخش خصوصی، این محیط‌ها در دسترس فعالان دانش بنیان، کسب و کار‌های نوپا و دانش آموختگان نوآور اردبیلی قرار می‌گیرد.
ستاری با اشاره به این که حمایت زیرساختی و تجهیز مراکز نوآوری، پارک‌های علم و فناوری، شتابدهنده‌های تخصصی با سرمایه گذاری بخش خصوصی در دستور کار و اولویت نخست معاونت علمی و فناوری است، ادامه داد: اکنون فرصتی طلایی برای کشور به وجود آمده است که بر مبنای آن، اشتغال دانش آموختگان برای جوانانی که تخصص دارند فراهم می‌شود.
بر همین مبنا تأکید معاونت علمی بر حمایت زیرساختی از رونق این زیست بوم در کشور، سازگار با ویژگی‌ها و مزیت‌های بومی است.
با امضای تفاهم نامه «ایجاد و راه اندازی کارخانه نوآوری»، زمینه گرد هم آمدن ایده‌های خلاقانه و تبدیلشان به کسب و کار دانش بنیان و نوپا در یکی از کارخانه‌های اردبیل فراهم شد.
این تفاهم نامه در راستای ایجاد زیست بوم کارآفرینی برای دانشجویان دانش آموخته دانشگاه با ایجاد کارحانه نوآوری میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، استانداری اردبیل، پارک علم و فناوری اردبیل و شرکت چرم مغان منعقد شد.
پس از شناسایی چند کارگاه و کارخانه و اماکن صنعتی در استان اردبیل، شرکت چرم مغان به عنوان بستری مناسب برای ایجاد کارخانه نوآوری انتخاب شد و خط تولید نوآوری‌ها در «اردبیل» به راه افتاد.
با تخصیص هزار متر مربع فضای اداری موجود و ساخت ۴ هزار متر مربع به شکل سوله، فضای لازم برای استقرار کسب و کار‌های نوپا (استارتاپ ها) و جوانان خلاق و نوآور، با حمایت و معرفی معاونت علمی و فناوری فراهم می‌شود.
«کمیته مشترک همکاری» برای اجرایی شدن مفاد این تفاهم نامه، کمیته‌های متشکل از نمایندگان بخش‌های مشارکت کننده در این تفاهم نامه شکل گرفته است و اجرای بند‌های آن، تا تحقق زیرساختی مناسب برای کسب و کار‌های نوپا و فعالان فناور اردبیل را پیگیری می‌کند.
پرویز کرمی دبیر ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش‌بنیان، اسماعیل قادری فر رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی، ارژنگ عزیزی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل، حبیب ابراهیم‌پور رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل و ناصر واثقی رئیس هیئت مدیره چرم مغان، طرف‌های این تفاهم نامه را نمایندگی و اجرای مفاد آن را در قالب میته‌ای مشترک پیگیری می‌کنند.

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 / 1000 محدودیت حروف
متن شما باید کمتر از 1000 حرف باشد
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

ورود کاربران

خبرنامه پیامکی




گالری تصاویر

با ما در ارتباط باشید