خانه    نقشه سایت    تلفن 021-26701198     تماس با ما info@karafarinenab.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 0.00 (0 رأی)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

رئیس دبیرخانه ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: به منظور ایجاد اشتغال پایدار و حمایت از مشاغل خانگی امسال هشت هزار میلیارد ریال تسهیلات برای رونق این حوزه تخصیص یافته است.

به گزارش کارآفرین ناب به نقل از ایرنا، مهناز امامدادی در جریان سفر به تایباد در شرق خراسان رضوی و بازدید از پروژه های اشتغالزایی مشاغل خانگی این شهرستان افزود: توسعه اشتغال خانگی به عنوان یک ضرورت در توسعه اشتغال و کارآفرینی در اکثر کشورهای دنیا مطرح است و دولتها نسبت به توسعه این دسته از مشاغل توجه ویژه دارند.
وی ادامه داد: مشاغل خانگی زمینه تناسب و توازن شغلی و شخصی را در منزل برای افراد به ویژه بانوان که مسئولیت کار در منزل را بر عهده دارند فراهم می کند.
رئیس دبیرخانه ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: این دسته از مشاغل همچنین یک راهکار مناسب برای توسعه اشتغال های خرد و متوسط به ویژه برای افراد بیکار اما دارای مهارت کافی در انجام برخی فعالیت ها هستند که به دلیل بازار نامناسب اشتغال نمی تواند جذب کار شوند.
وی افزود: نگاه ما در مشاغل خانگی ایجاد رشته های جدید است. در کنار رشته های سنتی به عنوان میراث ملی و فرهنگی در بحث مشاغل خانگی تلاش می شود رشته های جدید نیز متناسب با ظرفیت های موجود در هر منطقه ایجاد شود.
امامدادی به آموزشهای مورد نیاز در زمینه مشاغل خانگی نیز اشاره و بیان کرد: بر اساس نیازسنجی اولویت پرداخت تسهیلات به افراد مهارت دیده است و بر اساس این ضرورت آموزش یکی از نیازهای اساسی در زمینه اشتغال به ویژه مشاغل خانگی محسوب می شود.
وی ادامه داد: نیاز کم به منابع مالی، مزایای فراوان مشاغل خانگی و نقش سازنده آنها در اشتغال و توسعه اقتصادی موجب شده تا این بخش در کشور ما نیز مورد توجه قرار گیرد و به عنوان یک سیاست مثبت در حوزه اشتغال تلقی شود.
رئیس دبیرخانه ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارتقای کیفیت، کمیت و استانداردسازی تولید را در الگوی نوین از اولویتهای کاری عنوان و بیان کرد: استانداردسازی مورد نظر به معنای حداقل بازارپذیری مطرح است و فعالیت محصول باید بگونه ای باشد که در بازار بتواند به خوبی به فروش برسد.
وی به نحوه پرداخت تسهیلات نیز اشاره و بیان کرد: میزان پرداخت تسهیلات برای مشاغل پشتیبان تا سقف یک میلیارد ریال و برای مشاغل مستقل 200 میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
به گفته امامدادی ،شبکه سازی، تیم سازی و بازارشناسی از مهمترین برنامه ها در جهت رونق بازار مشاغل خانگی است که هم اینک در استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، چهارمحال و بختیاری، کردستان و آذربایجان غربی در حال اجرا است.
بر اساس 'قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی' این مشاغل شامل فعالیت هایی است که توسط عضو یا اعضاء خانواده در فضای مسکونی در قالب یک طرح کسب و کار بدون مزاحمت و ایجاد اخلال در آرامش واحدهای مسکونی همجوار شکل می گیرد و منجر به تولید کالای قابل عرضه به بازار خارج از محیط مسکونی می شود.
مطابق مصوبات 'ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی' رشته های این مشاغل در حوزه های صنایع دستی، فرش، کشاورزی، دامپروری، شیلات، خدمات، تولیدی صنعت و فناوری اطلاعات احصاء شده اند. بر همین اساس انواع مشاغل خانگی در هر یک از زیربخش ها ارائه شده و فهرست و همچنین اطلاعات هر یک از مشاغل در سایت وزارت کار و امور اجتماعی به نشانی www.irimlsa.ir قسمت مشاغل خانگی قابل دسترس برای عموم مردم است.
پارسال 12 میلیارد ریال اعتبار در حوزه مشاغل خانگی در رشته های فرت بافی، خیاطی و قالیبافی به متقاضیان در شهرستان تایباد پرداخت شد که از این مبلغ 80 درصد آن جذب و برای 260 نفر اشتغال ایجاد شد. تایباد در فاصله 225 کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.




نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 / 1000 محدودیت حروف
متن شما باید کمتر از 1000 حرف باشد
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

ورود کاربران

خبرنامه پیامکی




گالری تصاویر

با ما در ارتباط باشید